st_archer (dovichnyjvogon) wrote in lj_ukrainian,
st_archer
dovichnyjvogon
lj_ukrainian

faq-114


Що трапляється з моїм Платним рахунком, коли завершується його термін дії?
Коли закінчується термін дії вашого Платного рахунку, його статус стає таким саме, яким він був до оплати. Для більшості користувачів його статусом буде "Звичайний рахунок". Ви більше не зможете користуватися можливостями Платних рахунків. Ті можливості Платних рахунків, якими ви користувалися, будуть обмежені в залежності від конкретної можливості.

(Прочитати більше)
Якщо ви сплатили за створення нового журналу чи придбали сплачений час для існуючого звичайного рахунку, то після закінчення терміну дії Платного рахунку, ваш рахунок знову стане звичайним.

Якщо перед тим, як ви сплатили за ваш рахунок, його статус був "Ранній користувач", то після закінчення терміну дії Платного рахунку, статус вашого рахунку знову стане «Ранній користувач». Ви будете мати ті самі привілеї цього статусу, що й мали.

Якщо під час закінчення терміну дії вашого платного рахунку ви користувались власним стилем системи S1, то ви зможете користуватися цим стилем, але вже не зможете його редагувати. Всі інші стилі, що ви створили, стануть для вас недоступними. Якщо ви зміните стиль свого журналу на інший системний, то вже не зможете потім повернутися до свого власного стилю. Для подальшого налаштування вигляду свого журналу вам доведеться знову придбати сплачений час для вашого рахунку чи використовувати коди перекриття.

Якщо ви користувались системою стилів S2 і ваш журнал налаштований на ваш власний стиль S2 або на публічний стиль, доступний тільки для Платних рахунків, то ви зможете продовжувати їм користуватися, але вже не зможете його редагувати. Також ви не зможете продовжувати користуватися власними схемами СторінкиЗапису та СторінкиВідповіді; оформлення цих двох сторінок вашого журналу повернеться до стандартного.

Якщо ви створили власну тему настроїв, то ви зможете продовжувати нею користуватися, але вже не зможете її редагувати.

Якщо ви завантажили більше 6 юзерпик, вони залишаться в усіх старих записах і коментарях, що ви написали з їх застосуванням. Однак, менш вживані юзерпики будуть відмічені в базі даних як "неактивні", тобто, ви більше не зможете використовувати їх в своїх нових записах і коментарях, поки статус вашого рахунку не зміниться знову. Також, якщо ви захочете завантажити нові юзерпики, вам доведеться видалити деякі з ваших старих, поки кількість ваших юзерпик не стане відповідною до статусу вашого рахунку.

Ви більше не зможете створювати нові синдикативні рахунки, але ви зможете додавати вже існуючі до вашого списку друзів.

Всі ваші голосові повідомлення, залишаться у вашому журналі щонайменш протягом 6 місяців після закінчення терміну дії вашого Платного рахунку. Однак, після того, як цей період скінчиться, всі аудіо-файли буде видалено.

Зображення, що ви завантажили до вашого Альбому, з часом будуть все більше і більше обмежуватися.

Щоб побачити, коли закінчується термін дії вашого Платного рахунку, увійдіть і передивиться свої сторінку Інформації про користувача або сторінку статусу Платного рахунку.


Оригінал
Tags: faq, faq-114
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 12 comments